Subscribe via RSS Feed

Düşmanımız Küresel Emperyalizm-Siyonizm (1)

Düşmanımız, maşalarıyla-uşaklarıyla tehdit unsuru oluşturarak, hedef şaşırtmaya çalışıyor…Düşmanımız, ne ABD’dir, ne de AB topluluğunu oluşturan devletlerdir.
Düşmanımız, bu devletleri (bu devletlerin yaptırım gücünü, insanlarını, kurumlarını vb.)
yularına takıp kullanan, küresel Emperyalizm-Siyonizm’dir.

Kurtuluş Savaşımızdan bu yana Emperyalizm, Siyonizm’in işbirliğiyle, büyük bir hızla evrim geçirmiştir. Kurtuluş Savaşımızda emperyalist devletler vardı. Şimdi ise küresel Emperyalizm-Siyonizm vardır. Kısacası dünyada: Devletler üstü bir ekonomik güç; artı, devletler üstü siyasal güç; artı devletler üstü hükmedici bir güç konumuna gelmiştir.

Bu kadar “sözde!” büyük bir gücün, elbette ki, kırmızı çizgileri olacaktır. Benim gibi düşünmeyeceksin! Benim gibi örgütlenmeyeceksin! Benim gibi güçlenmeyeceksin! Benim gibi silahlanmayacaksın! (bilgi-ateşli silahlar), dünyada tek doğru vardır: O da benim doğrumdur…Fazla değil, bir-iki yıl içerisinde, dünyada gelişen olayların geçmişine bakmak , şu kırmızı çizgilerin ne kadar belirgin olduğunu ortaya koyar…

Emperyalizm tıpkı bir eşeğe benzer. Nasıl ki, eşeğin ota, suya, yoncaya, tuza, korunmaya, üremeye ve de arada sırada “anırmaya”! ihtiyacı var ise, emperyalizmin de, ham madde kaynaklarına, pazara, enerji kaynaklarına ve teknolojik ürün üretecek fabrika ve beyinlere ihtiyacı vardır. Bu eşeğe (küresel emperyalizme) yön veren mantık ise Siyonizm’dir.

Siyonizm’i karikatürize edecek olursak, Irk ve din birliğidir: Dünyada tek ırk vardır o da İsrail Oğulları’dır. (Allah’ın lanetlediği topluluk), Tek din o da İsrail Oğulları’nın dinidir..Yahudi dinini seçebilmeniz için, babanızın Yahudi olması şarttır. Dünyadaki tek ırk dini… Bu sebepledir ki, Siyonizm kendi dışında bir ırkçılığın veya milliyetçiliğin oluşumuna, kendi dışında dinlerin varlığını kabullenmez. Tarih boyunca kendi dışındaki bu oluşumlara karşı sinsice saldırılarda bulunmuş: Allah elçilerine saldırmış, öldürtmüş; toplumun kutsal saydığı ne varsa, toplumları toplum yapan değerleri yozlaştırmaya çalışmış ve çalışmaktadır. Ulusal değerleri ayaklar altına almak için para-medya-uşaklarıyla, oluşturmuş olduğu örgütlü güçleriyle, saldırılarına devam etmektedir…

Küresel Emperyalizm-Siyonizm dünyamızdaki devletlerin içine o kadar sızmış ki, ne yazık ki, dünya devletlerinin insanları bunların kurallarını, çağımızın-modernliğin-uygarlığın kurallarıymış gibi kabullenmiştir… Daha doğrusu onlara bu şekilde yutturulmaya çalışılmış ve hala da devam etmektedir…
İnsanlığın düşmanı Küresel Emperyalizm-Siyonizm’dir. Maskesi Demokrasi-insan hakları-Küreselleşme v.b…Hedef 300-400 ailenin dünya hakimiyeti; bu ailelerin büyük çoğunluğu Siyonist, geriye kalan alt halkaların başları da melez-kırmalardır…

AB, ABD medyası şöyle yazıp-söylemiş; yok efendim AB topluluğunun dış kapının dış mandalı şöyle ses çıkarmış; Danimarka-Hollanda’nın borazanı şöyle ötmüş; Fransa’nın klarneti Si bemol çalmış vs,vs,vs…Bunların tümü Küresel Emperyalizm-Siyonizm’in uşaklığını yapan onların piyonu olan güruh korolarıdır (iblisin uşaklarıdır)…

Devletler tarihi için 60-70 yıl o kadar büyük bir zaman dilimi değildir; milyonlarca insanların peşinden ölümüne gittikleri o dönemin liderleri vardı: Adolf Hitler,Lenin,Mao vb,vb…Dünyaya tekrar geldiklerini düşünelim…Acaba A.Hitler eskisi gibi konuşabilecek mi? Düşüncelerini anlatabilecek mi? Eyleme koyabilecek mi? Eskisi gibi milyonlarca insanlar peşinden ölümüne gidebilecek mi? Hayır! yasalar izin vermeyecektir. A.Hitler’i Japonya’ya koyalım orada da aynı yasalar, izin vermeyecektir; Y.Zelanda , G.Afrika, Arjantin, Brezilya, Meksika vb. yok, yok, yok! yasalar izin vermeyecektir…Aynı durum diğer liderler için de geçerli…Şimdi bu liderler diri, diri toprağa gömülmüş gibi oldular, gerekçe: Küresel Emperyalizm-Siyonizm’in maskeleri…Demokrasi-İnsan Hakları-Küreselleşme vb,vb…

Bizim önderimiz (Önder:Amaç ve ilkeleri-çözümleriyle, toplumun içinde bulunduğu pislikten-zor şartlardan, çekip çıkaran ve topluma çağ atlatandır. Her önder liderdir, her lider önder değildir.) tekrar dünyaya gelse; G.M.K.ATATÜRK ne olurdu: 80 milyonluk bu ülke şahlandığı gibi, ardından da 350 milyonluk Türk dünyası da şahlanırdı…Dünyada İslamiyet’in, İslamiyet (dinin din olarak) ve tarihsel sorumlulukları-görevleri nedeniyle: Milliyetçiliğin Milliyetçilik olarak (ulusalcılığın ulusalcılık olarak) yaşandığı bu ülke: Küresel Emperyalizm-Siyonizm’in yok etmek istediği tek ve son kaledir… Bizlerle bu kadar ikiyüzlüce-ahlaksızca-fütursuzca uğraşmalarının sebebi bundandır…

Mehmet Fuat YERSEL

Etiketler::

Kategori:: Köşe Yazıları

...:

Yorumlar

Eğer kişisel resminiz görünsün istiyorsanız Gravatar kullanabilirsiniz.